Help

General technological topics without their own forum go here

Help

Post by k0809m on Mon Aug 31, 2009 3:56 pm
([msg=28781]see Help[/msg])

Hi Everybody

I am new here and I would like help with a project, If anyone can help me please let me know

My e-mail is also k0809m@gmail.com
k0809m
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Mon Aug 31, 2009 3:52 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Help

Post by godofcereal on Mon Aug 31, 2009 3:59 pm
([msg=28782]see Re: Help[/msg])

Details please. And this isnt hack forums where you can ask then get flamed for a silly project like hacking a site.
Give details and people will consider.
Im off, last year of school and all, I had something longer but char limit fucked that up. So yeah, had a good run here. Thanks for the memories. Thanks to the staff and users.

Best regards, your posting whore,
godofcereal

p.s. Defience, you the man ;)
User avatar
godofcereal
Addict
Addict
 
Posts: 1068
Joined: Wed Aug 20, 2008 6:11 pm
Location: ireland
Blog: View Blog (0)


Re: Help

Post by Defience on Mon Aug 31, 2009 4:00 pm
([msg=28784]see Re: Help[/msg])

You will need to be more specific about your project if you are expecting input.
User avatar
Defience
Addict
Addict
 
Posts: 1281
Joined: Thu Jun 12, 2008 3:16 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Help

Post by thedotmaster on Mon Aug 31, 2009 4:15 pm
([msg=28785]see Re: Help[/msg])

Look for a project on sourceforge that interests you.
If you're a good Python programmer, I've got the odd project I'd be happy to release to the wild and let you work on if you want.
Image
User avatar
thedotmaster
Contributor
Contributor
 
Posts: 984
Joined: Sun May 04, 2008 4:39 pm
Location: North West UK
Blog: View Blog (1)


Re: Help

Post by Xardrick on Sun Sep 06, 2009 7:14 am
([msg=29179]see Re: Help[/msg])

I have a problem and i dont know how to solve it.
I recently made a new partition for Linux. and all was working Windows and Linux. and now I was on Windows and i deleted partition where linux was. now when i restart computer, it says loading GRUB .... error. and stays like that. how can i solve this so i can go back in windows??

thnx in advance.
Basic: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)
Realistic: (1) (2) (3)
Javascript: (1) (2)
User avatar
Xardrick
New User
New User
 
Posts: 16
Joined: Wed Aug 26, 2009 8:33 am
Blog: View Blog (0)


Re: Help

Post by thedotmaster on Sun Sep 06, 2009 7:22 am
([msg=29181]see Re: Help[/msg])

That's because you deleted the partition with GRUB on it.
http://www.astahost.com/info.php/Bootlo ... 11250.html
That might help you.

I think the main problem though is that you deleted the wrong partition, i.e. the Linux one instead of the Windows one.
Image
User avatar
thedotmaster
Contributor
Contributor
 
Posts: 984
Joined: Sun May 04, 2008 4:39 pm
Location: North West UK
Blog: View Blog (1)


Re: Help

Post by Xardrick on Sun Sep 06, 2009 9:20 am
([msg=29184]see Re: Help[/msg])

Thanx for advice.
I just repaired it. so for everybody who will have the same problem as me can do this:
1. put in your windows disc, and enter recovery, and type "fixmbr".
2.like i did, because i didn't have a windows disc. Put in your Linux live CD and put in terminal this two codes:
sudo apt-get install lilo
sudo lilo -M /dev/sda mbr

the first I didn't try, but i think it must work. the secunde one worked for me like a charm:D

thanx for your help.

-- Sun Sep 20, 2009 6:28 am --

I have another problem:D lol

i deleted my partition and now i have 300GB unusable. How can I get it back?

here is a screenshot:
http://yfrog.com/0osfgsp
Basic: (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8)
Realistic: (1) (2) (3)
Javascript: (1) (2)
User avatar
Xardrick
New User
New User
 
Posts: 16
Joined: Wed Aug 26, 2009 8:33 am
Blog: View Blog (0)



Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests