Please ask questions ONLY in this topic.

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by FugitiveOnline on Wed Dec 01, 2010 6:37 pm
([msg=49746]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

Is it still working? Every time I try to use a 'show table' sqllite command, in the mod section,it errors out with the kind of error that looks like a problem in the challange. If you guys could let me know whether it is working for you or if I am doing something wrong that would help me out a lot
FugitiveOnline
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 01, 2010 6:24 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by kotarou3 on Mon Dec 27, 2010 6:18 pm
([msg=51218]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

You don't need XSS for this mission... At the forum site, just click the link to any user and change the id to 0...
kotarou3
New User
New User
 
Posts: 2
Joined: Sun Dec 26, 2010 7:41 pm
Blog: View Blog (0)


Cookiestealing

Post by Whistleblower on Thu Apr 07, 2011 4:52 am
([msg=56072]see Cookiestealing[/msg])

I completed this mission by getting admin from l****r.html
But i love to know how the cookiestealing workes too 8-)
The same as indicated by many posters the cookiestealing doesnt work for me :o
I get the message saying my cookie stealer worked.
Check the cookie file, but all that is written is the two character returns (The \n's).
Anyone know what could be the reason?
Whistleblower
New User
New User
 
Posts: 3
Joined: Tue Mar 22, 2011 2:32 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by LoGiCaL__ on Sun Sep 25, 2011 3:06 pm
([msg=61826]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

Finally finished this mission today after being stuck on it for months. Went at it for like 3.5 hours straight today and got it. Nice mission had me thinking for a while.
User avatar
LoGiCaL__
Addict
Addict
 
Posts: 1061
Joined: Sun May 30, 2010 12:33 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by ThE-MaRaC on Tue Nov 15, 2011 3:59 pm
([msg=62930]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

Is something wrong with the t*o webpage?

Error:
DBD::SQLite::db do failed: table users already exists at ./inc/db.pl line 15.

Regards,
ThE-MaRaC
ThE-MaRaC
New User
New User
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 15, 2011 3:55 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by LoGiCaL__ on Wed Nov 16, 2011 10:43 pm
([msg=62951]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

I edited the green for potential spoiler.



edit: However, it should go to that site you mentioned.
User avatar
LoGiCaL__
Addict
Addict
 
Posts: 1061
Joined: Sun May 30, 2010 12:33 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by ThE-MaRaC on Thu Nov 17, 2011 11:12 am
([msg=62954]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

I am not sure if you understood me properly.

I am trying to say that mentioned page is not working.

Error is the following:
DBD::SQLite::db do failed: table users already exists at ./inc/db.pl line 15.

Regards,
ThE-MaRaC
ThE-MaRaC
New User
New User
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 15, 2011 3:55 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by LoGiCaL__ on Thu Nov 17, 2011 12:02 pm
([msg=62955]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

I agree with you. I made a bug report about it.
User avatar
LoGiCaL__
Addict
Addict
 
Posts: 1061
Joined: Sun May 30, 2010 12:33 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by buchas on Fri Dec 02, 2011 10:35 am
([msg=63151]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

ThE-MaRaC wrote:I am not sure if you understood me properly.

I am trying to say that mentioned page is not working.

Error is the following:
DBD::SQLite::db do failed: table users already exists at ./inc/db.pl line 15.

Regards,
ThE-MaRaC


I keep getting this error too... any information about whats wrong? I have tried different browsers, different computers, but still doesn't work for me
buchas
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Fri Dec 02, 2011 10:32 am
Blog: View Blog (0)


Re: Please ask questions ONLY in this topic.

Post by cyberdrain on Mon Dec 05, 2011 3:23 pm
([msg=63203]see Re: Please ask questions ONLY in this topic.[/msg])

buchas wrote:I keep getting this error too... any information about whats wrong? I have tried different browsers, different computers, but still doesn't work for me

I can only guess, but reading the messages I assume the script which normally loads the page has been corrupted, the file ot.pl got deleted or somehow access to the files has been restricted. For the db.pl module, I guess the table users is created via some other means and cannot be created. Either way, patience will have to do, the site will probably be fixed as soon as possible. Also: my Perl knowledge is none-existent so anyone who does have experience with it, please correct me where/when I'm wrong.
User avatar
cyberdrain
Addict
Addict
 
Posts: 1146
Joined: Sun Nov 27, 2011 1:58 pm
Blog: View Blog (0)


PreviousNext

Return to (Real 11) BudgetServ Web Hosting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests