Page 5 of 11

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Wed Jan 07, 2009 9:20 am
by yurimaster
i am stuck!!!!!!
help me to log-in into the admin panel???
i have now: ****_****=*****g.***&a*****=t***

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Tue Jan 20, 2009 10:36 am
by berstbest
Can anyone provide a download link for a free and easy to use SWF-Decompiler. I only found some which aren't for free. The Demo-Versions don't decompile the action-skript. Another program I've found only decompiles actionscript. But it somehow breaks while decompiling and ends with an error...

The programs I've already tried:
Sothink SWF Decompiler
Flash Decompiler Trillix
Flare

The above mentioned tools didn't work for me.

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Tue Jan 20, 2009 10:51 pm
by Monica
Maybe a Flash decompiler isn't needed...




...or is it?

There are more than two ways to complete this mission. :twisted:

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Sun Jan 25, 2009 1:10 am
by travmanx
Totally stumped while looking for something hidden in one of my User panel pages. The only thing i see hidden out is the *page with the flash* which is on all the pages. I've checked emails, properties, read email, ect. nothing. Can someone give me a tiny push.

I've looked for all *EDITED* [Please don't spoil the missions.]
:\

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Wed Jan 28, 2009 11:43 am
by Monica
Think about a way you can submit something.


...And yes, this is the hardest part. ;)

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 11:06 am
by travmanx
URL Injections... hmm

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Fri Jan 30, 2009 3:59 pm
by codeslicer
Well I've found out about changing c......t.., but no matter what I do I can't seem to hide the timezone! I always get ";0". And <!-- doesn't work either. HEELLP! :?

-- Fri Jan 30, 2009 4:44 pm --

Never mind, finished :)

Here's a hint: line breaks are ignored

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Mon Feb 02, 2009 11:12 am
by travmanx
I must be missing something here. When I try to change my config file, I always get this

;
0;
;

//text...
//...
//ect..



==========

I am using the correct form names, but no success.

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Thu Feb 19, 2009 12:38 am
by m4nyx
Hi guys,

Having problem with this mission. I'm able to change the con***.txt file (the root level file, not user file). And had changed the variables needed (two of them). But still could not login to admin. Whenever I clicked the Login (Flash Admin Login), it just kinda stuck and not going anywhere. When I change my variables to something that obviously not working, clicked the login, and unauthorized access error. Any hint what's wrong with this?

Edit: NVM, figured it out.

Re: Please ask questions ONLY in this topic.

PostPosted: Thu Feb 19, 2009 9:44 am
by Defience
m4nyx wrote:Hi guys,

Having problem with this mission. I'm able to change the con***.txt file (the root level file, not user file). And had changed the variables needed (two of them). But still could not login to admin. Whenever I clicked the Login (Flash Admin Login), it just kinda stuck and not going anywhere. When I change my variables to something that obviously not working, clicked the login, and unauthorized access error. Any hint what's wrong with this?

Edit: NVM, figured it out.


:) glad to see you figured it out.