Change my IP adress/ proxy servers

What's the best way to setup a home network? Why should I care about BGP?

Change my IP adress/ proxy servers

Post by damm_3 on Thu Mar 19, 2009 1:16 pm
([msg=20209]see Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

Hi everyone,

I'm currently trying to hide my IP adress when I'm playing COD4 online.
The main purpose is to prevent the admins of a server i play often at to find who I am, trough my IP adress they can solve pretty easilly.

For now on, I figured out how to use a proxy server when browsing (with the foxy proxy tool), but obviously it doesn't applie to other programs than Firefox. Indeed, my ip adress appears to change when connecting websites like Whatsmyipadress, but is still the same when typing ipconfig in my XP console.

I guess I need a software that would interact between my ethernet card and my modem, a software I don't now yet.
Maybe some of you folks might wanna give me some hints about where i should start looking at.
cheers, damm3.

little extra info : my ISP wouln't give a dynamic IP adress
little important info : i'm kind of beginner :D
damm_3
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Thu Mar 19, 2009 12:57 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Change my IP adress/ proxy servers

Post by vesopeso on Thu Mar 19, 2009 2:53 pm
([msg=20217]see Re: Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

So basicly you must shape shift your code number of your PC easy but , you'll not be abble to do a lot of thing is NET like beeing Uploder into some torrents site per say.

That's the bad stuff the good stuff is your annonums evrywhere unless someone know's SPI Coding wich i dought it.
HOW TO DO IT :


Type in notepad this script (i wrote it ) basic prgramming knowedje so it will provide you with new ip (fake one )
open notepad and type:

echo Ipconfig/flushdns
Ipconfig/flushdns
echoIpconfig/release
Ipconfig/release
echo Ipconfig/renew
Ipconfig

and the save as - bat :arrow: thank you for reading i hope you change it sucsessfully =]
vesopeso
New User
New User
 
Posts: 12
Joined: Sat Jan 10, 2009 3:46 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Change my IP adress/ proxy servers

Post by xcurious on Wed Apr 01, 2009 9:20 pm
([msg=21021]see Re: Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

I don't know anything about COD4 or whatever it is called, but basically it's like this:

if it is based on the http protocol, you use a http proxy.

Otherwise, you use either socks4 or socks5 proxy.

The thing now is, if the admins are pretty smart, they might still find you behind the proxy. Good luck.
- Apologies to all who I have flamed in the past. Thanks mods for unbanning me.


ckw100 wrote:so i have been pacticeing my batch file hacking for networks
xcurious
Experienced User
Experienced User
 
Posts: 79
Joined: Sun Sep 21, 2008 3:49 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Change my IP adress/ proxy servers

Post by r-ID on Tue Apr 07, 2009 10:23 am
([msg=21357]see Re: Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

proxychains is a nice program, it redirects all program traffic thru tor, that means that all you have to do is run "proxychains firefox" command and firefox or any other application will run thru the proxy which gives you anonimity on the net. Proxychain works only on unix but there is plenty of alternatives in windows. Google a bit. Sockschain or others may work fine.
r-ID
Poster
Poster
 
Posts: 172
Joined: Mon Dec 29, 2008 6:04 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Change my IP adress/ proxy servers

Post by B4d3 on Fri Aug 07, 2009 2:55 am
([msg=27960]see Re: Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

hmmm....sry but i think your program don't work....i saved it as .bat -> checked my ip -> executed programe -> checked my ip and it was same :S
btw i don't use proxy server atm...does this program works for proxy use only?
B4d3
New User
New User
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 29, 2009 10:19 am
Blog: View Blog (0)


Re: Change my IP adress/ proxy servers

Post by Defience on Fri Aug 07, 2009 9:27 pm
([msg=27987]see Re: Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

B4d3 wrote:hmmm....sry but i think your program don't work....i saved it as .bat -> checked my ip -> executed programe -> checked my ip and it was same :S
btw i don't use proxy server atm...does this program works for proxy use only?


Don't expect vesopeso to reply anytime soon.....he has been banned.
User avatar
Defience
Addict
Addict
 
Posts: 1277
Joined: Thu Jun 12, 2008 3:16 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Change my IP adress/ proxy servers

Post by djmounce553 on Fri Aug 21, 2009 9:43 am
([msg=28239]see Re: Change my IP adress/ proxy servers[/msg])

The admins can keep banning you no matter what IP address you route through, you might just be able to play a little bit more whenever you switch to a new proxy. IMO, talk to the admins and work it out. Maybe stop doing what got you banned and they'll let you back in.
djmounce553
New User
New User
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 19, 2009 10:15 am
Blog: View Blog (0)



Return to Networking

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests