Programming 2

Put your programming skills to the test in these challenges.

Re: Programming 2

Post by D351 on Thu Jul 02, 2009 10:55 am
([msg=26134]see Re: Programming 2[/msg])

Is it possible to do this using python without writing any (non-python) extensions?

Edited on: Well, either way, I found a program to use as a work-around for the part that I don't know how to do directly (specifically the part that extracts to useful info from the image), using python.
User avatar
D351
New User
New User
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 02, 2009 10:53 am
Blog: View Blog (0)


Re: Programming 2

Post by Defience on Thu Jul 02, 2009 4:52 pm
([msg=26150]see Re: Programming 2[/msg])

Check out Python's Imaging Library (PIL). It will come in handy for other programming missions as well (and some stego's for that matter).
User avatar
Defience
Addict
Addict
 
Posts: 1277
Joined: Thu Jun 12, 2008 3:16 pm
Blog: View Blog (0)


Re: Programming 2

Post by D351 on Thu Jul 02, 2009 6:56 pm
([msg=26158]see Re: Programming 2[/msg])

Defience wrote:Check out Python's Imaging Library (PIL). It will come in handy for other programming missions as well (and some stego's for that matter).

Will look into.

Edited: Found and installed.
User avatar
D351
New User
New User
 
Posts: 8
Joined: Thu Jul 02, 2009 10:53 am
Blog: View Blog (0)


Re: Programming 2

Post by marsikalipsa on Thu Jul 09, 2009 9:58 am
([msg=26535]see Re: Programming 2[/msg])

I'm stucked here. I've done it all in visual c# but i always get some string like "/.... --- -.. ...-- ..-. -.-. --- --. -.-- --- ".
i don't get it. why is that "/" in front of string¿?
btw the answer must be lowercase or upercase?
marsikalipsa
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 28, 2008 3:11 am
Blog: View Blog (0)


Re: Programming 2

Post by xen on Thu Jul 09, 2009 1:59 pm
([msg=26554]see Re: Programming 2[/msg])

i also get random actual text char's in my morse code,,, usually 1 at start and maybe a random one in the middle.
i just get my program to turn these into a space(as ignoring them totally gives me a bit of morse code like "---.---.." which is then not recognised)

i've tryed in both uppercase and lower case but still no luck

with my program this picture: http://img195.imageshack.us/i/permprog2.png/

comes out as: "ti91ahoz"

what does it come out as for someone that has aready completed the mission???
just give me a pointer as to where i am going wrong.
after 2 weeks of
/screaming at my code and then changing it/ loop;
i think i have it perfect now(unless i happen upon a password with a lenth of 10, and if i try it as 10 but its 9 it crashes and i cant think for the life of me how to find out prior what the lenth is)

thank you in advance...
xen
New User
New User
 
Posts: 14
Joined: Sun Nov 23, 2008 5:33 am
Blog: View Blog (0)


Re: Programming 2

Post by BhaaL on Thu Jul 09, 2009 6:00 pm
([msg=26570]see Re: Programming 2[/msg])

xen wrote:with my program this picture: http://img195.imageshack.us/i/permprog2.png/

comes out as: "ti91ahoz"


W7YDUMOD21.

Check your morse tables, or whatever you use for morse-to-ascii conversion.
BhaaL
Poster
Poster
 
Posts: 270
Joined: Sun Apr 13, 2008 11:16 am
Blog: View Blog (0)


Re: Programming 2

Post by Silver_Fox on Tue Jul 14, 2009 8:50 am
([msg=26800]see Re: Programming 2[/msg])

Hi,

This picture : http://img195.imageshack.us/i/permprog2.png/
I get the same result than BhaaL, and I think my program works good, but when I put my answer the input box, and send, I receive that answer : "Sorry your answer is wrong".
I don't know why.
Do I have to change something after I get the text?
Silver_Fox
New User
New User
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 14, 2009 8:28 am
Blog: View Blog (0)


a

Post by M_A_D_S_T_O_R_M on Wed Jul 15, 2009 1:26 pm
([msg=26856]see a[/msg])

a
M_A_D_S_T_O_R_M
New User
New User
 
Posts: 8
Joined: Fri Jan 16, 2009 3:20 pm
Blog: View Blog (0)


Previous

Return to Programming

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron